Hemstädning i Västerås med trygghet

Boka hemstädning idag

Vi hjälper dig med hemstädning för att göra ditt hem skinande rent!

Ta hjälp av Karolf Städservice när du vill ha hjälp med hemstäd och bor i Västerås eller i närheten. Anlitar du oss på Karolf i Västerås så kan du känna dig trygg i att vi kommer göra allt för att leva upp till de högt ställda krav vi har på oss själva. Vi hjälper dig med hemstädning för att göra ditt hem skinande rent!

Hemstädning i Västerås med erfarenhet sedan 1989

Vi på Karolf Städservice har städat hem i och runtom Västerås länge och har stadigt växt sedan Rut-avdraget infördes. Idag har vi över 200 kunder i Västerås, Köping, Sala och Hallstahammar bara inom hemstädning. Vi sätter stor vikt vid att våra kunder alltid får samma personal för att skapa trygghet för dig som kund. Noggrannhet är en självklarhet för oss.

Hemstädning VästeråsHemstädning Västerås
Hemstädning i Västerås
Karolf Hemstädning i Västerås

Hemstädning i Västerås med omnejd

Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg och städschema för hemstäd som passar just er. Vi går igenom de delar i hemstädning ni önskar få hjälp med och tar fram en tydlig prisbild för vad som ingår och vad hemstädningen kommer att kosta.

Om ni önskar kan vi även förklara hur det fungerar med RUT- avdrag och självklart hjälper vi just dig hela vägen.

Kontakta oss för hemstädning i Västerås

Har du frågor om hur vi arbetar med flyttstäd? Eller har du några speciella önskemål eller önskar prisuppgift? Kontakta oss så återkommer vi till dig inom kort!
​​​​​​​

Offert på hemstäd?

​​​​​​​Fyll gärna i vår kostnadsfria offertförfrågan så får du en prisbild på vad hemstädning kan kosta.

Vi erbjuder även: