Fönsterputs i Västerås

Boka fönsterputs idag

Västerås bästa fönsterputs - på låga och höga höjder

Karolf Städservice utför fönsterputs både på höga och låga höjder i Västerås. Fönsterputs är ett hantverk vi lägger stor yrkesstolthet i och något vi ägnat oss åt sedan starten 1989. Vi vet vad som krävs för att göra dina fönster skinande rena och erbjuder fönsterputs i Västerås med omnejd, oavsett höjd eller konstruktion.

Fönsterputs på fönster & fastigheter i Västerås

Vill du ha rena, fina fönster? Har du tröttnat på att försöka nå alla fläckar, både på insidan och utsidan? Det kan kännas tungt och ibland lite obehagligt att putsa sina fönster. Fönsterputs kan vara så svårt, fönsterna kanske har många sidor, flera små rutor eller väldigt stora fönster på hög höjd. Låt oss på Karolf Städservice hjälpa er med fönsterputsen, vi är proffs och har lång erfarenhet av alla fönstertyper.

Många av våra kunder besöker vi regelbundet. Tillsammans bestämmer vi en lämplig frekvens för fönsterputs för just dig. Det kan vara en till två gånger per år, eller oftare.
Prata med oss så tar vi fram ett förslag för dig.
Fönsterputs i VästeråsFönsterputs i Västerås
Fönsterputs Västerås
Karolf fönsterputs i Västerås

Fönsterputsning i Västerås

Vi utför fönsterputs åt både privatpersoner och företagare i Västerås, Köping, Sala och Hallstahammar. Bli en av våra nöjda och glada kunder i Västerås du också och låt oss putsa dina fönster. En felaktigt utförd fönsterputs kan tappa sin glans redan efter två dagar, för ett fläckfritt resultat använder vi därför endast utbildad personal som har tillgång till den bästa utrustningen på marknaden.
​​​​​​​

RUT-avdrag för fönsterputs

Förutom att du kan göra avdrag för hemstäd så kan du även göra det för fönsterputs. Nyttjar du RUT-avdraget genom oss innebär det egentligen ingenting annat än att våra tjänster blir billigare för dig. Vi drar av en del av arbetskostnaden direkt på din faktura och sköter hanteringen med Skatteverket så att du slipper. Meddela oss om du inte vill ha RUT-avdraget.

Fördelar med att boka oss för Fönsterputs:

  • Fönsterputs utan bindningstid, ingen timbank eller dolda kostnader.
  • Professionella fönsterputsare med lång erfarenhet.
  • Fönsterputs på dina villkor, du väljer vilken tid, frekvens och omfattning som passar dig.
  • Du får tid över till annat än att putsa fönster.
  • Kvarterets renaste rutor.
Västerås bästa fönsterputsVästerås bästa fönsterputs
Fönsterputsning Karolf
Bästa fönsterputsen i Västerås

Behöver du Fönsterputs? - Boka Fönsterputs för glasklara resultat hos oss på Karolf

Önskar ni erhålla ett pris klicka in på vår helt kostnadsfria offert. Så snart vi tagit emot er förfrågan kommer vi återkomma till er med ett pris.

Vi erbjuder även: