Våra tjänster och vad vi erbjuder

Kontakta oss


Du är kund och vi vill gärna hjälpa just dig. Kontakta oss så berättar vi mer...

Vi finns på 021-81 18 10
Vardagar kl. 07.00 - 16.00

Vill ni hellre skriva en rad till oss? gör ni det på info@karolf.se

Med Vänlig Hälsning
Karolf Städservice med personal

Flyttstädning med garanti

Flyttstädning med garanti när det är dags att flytta


Att flytta till nytt boende är tungt och krävande, låt oss hjälpa dig med den tunga och tidskrävande flyttstädningen. Vi på Karolf Städservice förmodar att ni har fullt upp med er flytt och väldigt många av våra kunder uppskattar att få just den där sista hjälpen med själva flyttstädningen.

Behöver du flyttstädning? - Boka flyttstädning hos oss på Karolf

Kan jag inte flyttstäda själv? Självklart kan du det. Men få saker är så tungt och tidskrävande som att städa ur sin gamla lägenhet, sitt gamla hus eller kontor. Vi på Karolf Städservice förmodar att ni har fullt upp med er flytt och väldigt många av våra kunder uppskattar att få just den där sista hjälpen med själva flyttstädningen. Oavsett om du som privatpersoner eller som företag ska flytta, så låt oss sköta flyttstädningen av ditt gamla hem eller lokaler. Så att du kan fokusera på det roliga, att få det snyggt i nya hem eller kontor.

Flyttstädning i Västerås med omnejd

Vi har många års erfarenhet av Flyttstädning i Västerås med omnejd och vet vad vi pysslar med. Karolf kliver in och städar när möblerna är bortfraktade och tavlorna är nerplockade, så att du sätta sig ner och pusta ut.

Flyttstäd Västerås

Sedan 1989 har vi utfört flyttstäd åt både privatpersoner och företagare.
Bli en av våra nöjda och glada kunder i Västerås och låt oss hjälpa dig när det är dags att flytta. En felaktigt utförd flyttstädning kan innebära konsekvenser, för ett gott resultat använder vi därför endast utbildad personal som har tillgång till den bästa utrustningen på marknaden för ett fläckfritt resultat. Karolf har under flera år skött flyttstädningar åt Mimer och Fastighetsbyrån i Västerås.

Kontakta oss för flyttstäd i Västerås

Har du frågor om hur vi arbetar med flyttstäd? Eller har du några speciella önskemål eller önskar prisuppgift? Kontakta oss så återkommer vi till dig inom kort!

Offert på flyttstädning?

​​​​​​​Fyll gärna i vår kostnadsfria offertförfrågan så får ni en prisbild på vad en flyttstädning kan kosta.

Vi erbjuder även: